Despre clinica noastra

 

Oestrogene Clinique este un centru medical dedicat femeii moderne, fara a se limita la aceasta, ce se remarca prin experienta personalului medical si prin tehnologia avansata, oferind servicii de inalta calitate, atat femeilor cat si barbatiilor.

Fondata si condusa de dr. Alina Dascalu, medic primar obstetrica-ginecologie, clinica aduce intr-un cadru intim 3 specializari: ginecologie, dermatologie si endocrinologie.

Conceptul clinicii a fost gandit, in principal, pentru starea de bine a femeii, indiferent de varsta biologica, insa si barbatii pot beneficia, in egala masura, de consultatii, investigatii si tratamente din sfera dermatologica si endocrinologica.

Oestrogene Clinique beneficiaza de o amplasare privilegiata, in centrul orasului Bucuresti, la 500 m fata de Piata Victoriei si de Piata Romana, intr-o cladire interbelica, ce aduce un plus de eleganta si caldura pacientilor nostri.

Programarile se fac in mod facil, fiind respectate in totalitate, iar personalul de la receptie este atent si pregatit sa raspunda nevoilor tuturor celor care ne calca pragul, atmosfera generala fiind una de rasfat, eliminand astfel orice teama de doctor sau de actul medical.

TRATAMENT CU HOrMONI BIOIDENTICI

Hormonii bioidentici reprezinta o revolutie in abordarea sanatatii si bunastarii. Acesti compusi chimici sunt identici ca structura moleculara cu cei produsi natural in organism, oferind beneficii remarcabile pentru echilibrarea hormonala si ameliorarea simptomelor asociate dezechilibrelor hormonale.

rejuvenare vaginala cu laser CO2

Aparatul Monalisa Touch utilizeaza o tehnologie avansata de laser CO2, care este considerata una dintre cele mai eficiente metode de tratament pentru aceste afectiuni. Laserul CO2 emite impulsuri de lumina focalizate, care patrund in tesutul vaginal si stimuleaza productia de colagen, imbunatatind astfel elasticitatea si sanatatea mucoasei vaginale.

Epilare definitiva progresiva laser Motus AY

Laserul Alexandrite reprezinta standardul de aur, la nivel mondial, in ceea ce priveste epilarea definitiva progresiva laser, metoda net superioara fata de procedurile clasice de epilare (ceara, epilator etc).

Fotoliul Dr. Arnold

Fotoliul Dr.ARNOLD de la Deka protejeaza sanatatea intima a femeilor, oferind un tratament unic pentru a scapa de disconforturile intime, precum: incontinenta urinara, laxitatea vaginala si sindromul durerii cronice pelvine, intr-un timp scurt.

Peeling chimic medical

Peeling-ul chimic reprezinta un tratament non-invaziv, care consta in indepartarea celulelor moarte, din straturile superficiale ale pielii, stimuland in acelasi timp regenerarea cutanata prin cresterea productiei de colagen si elastina, elemente ce mentin elasticitatea si fermitatea pielii.

INTRACEUTICALS

Principala tehnologie pe care se bazeaza aparatul Intraceuticals este cunoscuta sub numele de “oxigen facial”. Acest proces implica utilizarea unui dispozitiv special care livreaza un amestec concentrat de oxigen hiperbaric si ingrediente active in straturile profunde ale pielii. 

PRX T33

PRX-T33 este un tratament non-invaziv de biorevitalizare a pielii, ce ofera beneficiile unui peeling chimic mediu, insa fara efectele secundare asociate unui peeling chimic clasic (descuamare, iritatia pielii), nefiind necesara izolarea sociala.

Dermalinfusion

Dermalinfusion este singurul tratament dermatologic, non-invaziv, sigur si eficient cu o actiune simultana de exfoliere, extractie si infuzare profunda a solutiilor special formulate pentru a trata diferite afectiuni ale pielii de la nivel facial, cat si corporal.

MEZOTERAPIE NANOPORE STYLUS

Procedura cu microneedling efectuata cu Nanopore Stylus 2 implica utilizarea unui mic dispozitiv dotat cu ace fine, care creeaza microcanale in piele. Aceste microperforatii sunt realizate cu precizie si control, asigurandu-se ca nu exista traumatisme semnificative ale pielii.