Laser alexandrite – motus ay deka

Tehnologie revolutionara pentru tratamentele de curățare 3 actiuni simultane

Cel mai performant sistem de epilare definitiva laser de pe piata

Eficient pe toate tipurile de piele si pe firele de par subtiri si deschise la culoare

Se poate efectua in orice anotimp, inclusiv pe pielea bronzata

Siguranta maxima

Rezultate rapide

Confort total, fara durere

Principiul Laserului Alexandrite?

Motus AY este un sistem ultra performant si compact, care combina capacitatea excelenta a sursei laser Alexandrite 755 nm, in siguranta si confort total cu sursa Nd:YAG. (1064 nm).

Noua tehnologie a aplicatorului integreaza un varf de safir, care intra in contact cu pielea, reducand pierderea de energie reflectata. Noua metoda de eliminare a parului cu acest aparat laser epilare definitiva consta in trecerea repetata a suprafetelor tratate pe piele, care determina incalzirea treptata a partilor vitale ale firelor de par.

Recomandat in special pentru Epilarea Parului, Tratamente Vasculare, Leziuni Benigne Pigmentare, Anti-Aging.

laser alexandrite motus ay deka

Sistem cu doua surse – pentru o gama extinsa de tratamente

Onychomycosis-and-more-for-Dermatology-Motus-AY-laser-device

Alex(755 nm)
Singurul sistem eficient in tratarea tuturor tipurilor de par, chiar si celor

subtiri si deschise la culoare.

Pseudofolliculitis-Barbae-Acne-Dermatological-applications-Motus-AY

Nd:YAG (1064 nm)
Patrunde mai adanc in piele pentru a fi eficient in

tratamentul vascular (atat pe fata cat si pe picioare)

Care sunt beneficiile tratamentului cu Laserul Alexandrite Motus AY fata de alte dispozitive?

Laserul Alexandrite Motus AY ofera rezultate superioare in ceea ce priveste epilarea definitiva, avand cel mai inalt standard de siguranta si confort, comparativ cu alte aparate existente pe piata, conform studiilor.

Laserul Motus AY de la DEKA a revolutionat tratamentul de epilare definitiva progresiva laser datorita tehnologiei MOVEO care, prin intermediul capatului de safir, permite epilarea laser fara reflectie, energia laserului fiind absorbita 100%, ceea ce inseamna ca se obtine indepartarea parului nedorit cu o putere mai mica si implicit in mai putine sedinte de tratament, oferind in acelasi timp un tratament nedureros si cu un discomfort minim fata de alte tipuri de laser.

Care sunt principalele indicatii?

• hipertricoza (cresterea excesiva a parului de la nivel corporal, atat la femei cat si la barbati)

• foliculita (afectiune dermatologica – papule si pustule rosiatice, dureroase, pruriginoase care pot aparea perifolicular, oriunde pe corp unde exista pilozitate)

• hisutism (afectiune endocrinologica la femei – par gros, inchis la culoare care apare pe zone precum: mustata, barbie, perciuni, piept etc)

• lentigine solare (pistrui)

Cum functioneaza Laserul Alexandrite?

Laserul Alexandrite reprezinta standardul de aur, la nivel mondial, in ceea ce priveste epilarea definitiva progresiva laser, metoda net superioara fata de procedurile clasice de epilare (ceara, epilator etc).

Atat studiile clinice, cat si experienta pacietilor, confirma superioritatea laserului Alexandrite natural, comparativ cu alte dispozitive bazate pe energie luminoasa, in tratarea persoanelor cu fototip I-III, fiind eficient si in cazul firelor de par subtiri si putin pigmentate.

Principiul de functionare al laserului consta in fototermoliza selectiva, astfel ca lungimea de unda de 755nm este absorbita strict de catre pigmentul melanic (pigmentul brun), de la nivelul foliculului pilos, fara ca pielea sau alti cromofori din structura sa (apa, vase de sange) sa fie afectate.

De asemenea datorita acestei absorbtii specifice, laserul este eficient si in tratamentul hiperpigmentarilor localizate (pistrui, lentigo solar si hiperpigmentari post inflamatorii).