REJUVENARE VAGINALA

Rejuvenarea vaginala este un set de proceduri medicale non-invazive sau minim-invazive care vizeaza imbunatatirea sanatatii si aspectului zonei vaginale.

Scopurile principale ale rejuvenarii vaginale pot include imbunatatirea elasticitatii si tonusului tesuturilor vaginale, tratarea uscaciunii vaginale, reducerea incontinentei urinare, corectarea hiperpigmentarii, imbunatatirea placerii sexuale si estomparea ridurilor si a altor semne de imbatranire.

Rejuvenarea vaginala poate fi benefica pentru femeile care doresc sa imbunatateasca sanatatea si confortul lor intim, precum si aspectul estetic al zonei genitale. Este important sa consultati un medic specialist pentru a determina ce proceduri sunt potrivite pentru nevoile si obiectivele individuale ale fiecarei paciente.

2022 09 18 13 12 59

PRP Vaginal (Plasma imbogatita cu trombocite): Aceasta procedura implica utilizarea propriului sange al pacientei, care este procesat pentru a separa plasmele imbogatite cu trombocite. Aceasta solutie este apoi injectata in tesuturile vaginale pentru a imbunatati circulatia sangelui, stimuland astfel vindecarea si regenerarea tesutului si imbunatatind sanatatea generala a zonei vaginale.

Injectii cu acid hialuronic: Aceasta procedura consta in injectarea de acid hialuronic in tesuturile vaginale pentru a hidrata si a revitaliza zona vaginala. Acidul hialuronic poate ajuta la tratarea uscaciunii vaginale si la imbunatatirea confortului si elasticitatii tesutului.

Depigmentarea zonei genitale: Aceasta procedura are ca scop uniformizarea tonului pielii in zona genitala, reducand hiperpigmentarea si decolorarea nedorita. Depigmentarea poate ajuta la imbunatatirea aspectului estetic al zonei genitale.

PRX Lady: PRX Lady este un tratament care utilizeaza o combinatie de substante chimice si tehnologie de microneedling pentru a rejuvena tesuturile vaginale si a imbunatati tonusul si textura pielii. Acest tratament poate fi benefic pentru tratarea uscaciunii vaginale si a disconfortului asociat.

Rejuvenare vaginala cu laser CO2 (MonaLisa Touch DEKA): Aceasta procedura utilizeaza tehnologia laser CO2 pentru a stimula productia de colagen in tesuturile vaginale, imbunatatind astfel elasticitatea si fermitatea pielii si reducand simptomele asociate cu atrofia vaginala si laxitatea.

Labioplastie nechirurgicala cu laser CO2 (SmartXide Touch DEKA): Aceasta procedura utilizeaza tehnologia laser CO2 pentru a remodela si a estompa tesuturile labiale, oferind rezultate estetice fara interventie chirurgicala invaziva.

Fotoliul Dr. Arnold: In mod normal, pentru antrenarea muschilor de la nivelul planseului pelvin, se recomanda efectuarea de exercitiile Kegel (contractii voluntare ale musculaturii pelvine, repetate zilnic, pe o perioada de cateva luni). Fotoliul Dr. ARNOLD realizeaza 7 contractii/secunda, echivalent cu 11.000 de contractii in cele 28 de minute de tratament, comparativ cu maxim 1 contractie Kegel pe secunda realizata in mod normal voluntar.