OBSTETRICA – GINECOLOGIE

Aceasta ramura a medicinii se concentreaza pe ingrijirea sanatatii femeilor in toate etapele vietii lor, de la adolescenta pana la menopauza si mai departe. Ne propunem sa va oferim o gama completa de servicii pentru a va sustine in toate aspectele sanatatii dvs. reproductive si ginecologice.

In cadrul clinicii noastre, avem o echipa de specialisti obstetricieni-ginecologi dedicata sanatatii si bunastarii dvs. Acesti profesionisti au experienta vasta in diagnosticul si tratamentul diferitelor afectiuni ginecologice si obstetricale. Ne angajam sa oferim ingrijire personalizata, atenta si de incredere, pentru fiecare pacienta care ne trec pragul clinicii.

2022 09 18 13 50 27

SERVICIILE NOASTRE:

CONSULTATIE GINECOLOGICA (examinarea locala, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor colului uterin, uterului si ovarelor)

CONSULTATIE OBSTETRICALA

MONITORIZARE SARCINĂ (normală sau cu risc crescut)

VIDEO – COLPOSCOPIE (depistarea leziunilor colului uterin)

ECOGRAFIE TRASNVAGINALA (diagnosticarea fibroamelor uterine, a chisturilor ovariene; confirmarea sarcinii; diagnosticarea sarcinii extrauterine; monitorizarea ovulatiei)

ECOGRAFIE MORFOLOGIE FETALA 3D/4D, BIOMETRIE FETALĂ

MONITORIZARE FETALA CTG (inregistrarea miscarilor fetale, a activitatii cardiace fetale si a contractiilor uterine)

CONSILIERE MENOPAUZA

CE ITI OFERIM:

Ingrijire prenatala: Oferim consultanta si monitorizare prenatala de inalta calitate pentru a va asigura o sarcina sanatoasa si un proces de nastere sigur.

Ingrijire postnatala: Sustinem mamele in perioada postnatala, oferind consiliere si ingrijire medicala pentru recuperarea dupa nastere.

Consultanta in planificarea familiei: Oferim consultanta privind contraceptia si planificarea familiala, ajutandu-va sa luati decizii informate in legatura cu sanatatea si viata dvs. sexuala.

Diagnostic si tratament pentru afectiuni ginecologice: Ne ocupam de diagnosticarea si tratamentul afectiunilor ginecologice, precum endometrioza, fibroamele uterine, infectiile vaginale si multe altele.

Ecografii obstetricale si ginecologice: Realizam ecografii pentru evaluarea sanatatii reproducatoare si pentru monitorizarea sarcinii.

Interventii chirurgicale ginecologice: Oferim servicii chirurgicale pentru tratamentul afectiunilor ginecologice, inclusiv proceduri minim-invazive atunci cand este posibil.

Consiliere si suport: Ne angajam sa va oferim sprijin emotional si consiliere pe parcursul intregului proces medical.

Terapie cu hormoni bioidentici: Aceasta terapie poate fi o optiune eficienta pentru tratarea dezechilibrelor hormonale, dar este important sa fie utilizata cu precautie si sub supravegherea unui medic calificat. Este esential sa aveti o discutie deschisa si sincera cu medicul dumneavoastra pentru a determina daca acest tip de terapie este potrivit pentru dumneavoastra si pentru a asigura ca beneficiile depasesc riscurile potentiale.

Ne dorim sa va oferim ingrijire de cea mai inalta calitate si sa va sprijinim in toate aspectele sanatatii reproductive si ginecologice. Pentru programari sau mai multe informatii, va rugam sa ne contactati. Suntem aici pentru a va ajuta sa va mentineti sanatatea si bunastarea.