DERMALINFUSION

Tehnologie revolutionara pentru tratamentele de curatare 3 actiuni simultane

img1png

EXFOLIERE
celulele moarte sunt indepartate delicat de la suprafata

Vector Smart Object

EXTRACTIE
curtaare profunda a pielii, inclusiv in interiorul porilor

Vector Smart Object 1

INFUZARE
livrarea si infuzarea profunda a solutiilor profesionale

Dermalinfusion este singurul tratament dermatologic, non-invaziv, sigur si eficient cu o actiune simultana de exfoliere, extractie si infuzare profunda a solutiilor special formulate pentru a trata diferite afectiuni ale pielii de la nivel facial, cat si corporal. Tratramentul ajuta la reducerea ridurilor fine, a cicatricilor, a acneei retentionale, a vergeturilor si a petelor pigmentare. De asemenea, ajuta la regenerarea epidermei si la cresterea elasticitatii, oferind astfel o imbunatatire a calitatii pielii de la nivel facial sau corporal. Formulele infuzate sunt special create pentru a permite terapeutului posibilitatea de a personaliza tratamentul, in funtie de nevoile fiecarui pacient.

Silk Peel, cum este cunoscut in afara, este considerat de catre vedetele de la Hollywood “The pre-Red carpet treatment”, oferind rezultate vizibile inca de la prima sedinta, fara a fi necesara izolarea sociala sau un anume timp de recuperare post procedura, tratamentul putand fi efectuat inclusiv in pauza de masa.

Cum functioneaza tratamentul cu Dermalinfusion?

Tratamentul, prin intermediul aplicatorului patentat, ofera 3 actiuni simultane la nivelul pielii: hidrodermabraziune , extractie si infuzare de substante. Tratamentul este unul extrem de personalizabil datorita capetelor de diamant cu grade diferite de abraziune, a pieselor de mana si a setarilor specifice ale aparatului, putand fi astfel adaptat nevoilor si sensibilitatii pielii fiecarui pacient in parte.

Prin selectarea gradului de microdermabraziune (de la 0 la 140 granulatie) putem asigura nivelul adecvat de exfoliere. De asemena, infuzarea simultana a serurilor, pe masura ce pielea se exfoliaza, asigura livrarea profunda a ingredientelor cheie, gradul de penetrabilitate fiind cel mai crescut imediat dupa exfolierea stratului cornos.

Serumurile Pro-Infusion : Pore Clarifying, Vitamin C, Ultra Hydrating, Lumixyl – Skin Brightning

Extractia se realizeaza cu ajutorul vacumului exercitat asupra pielii, vacuum ce poate fi setat in functie de gradul de disconfort al fiecarui pacient.
De asemenea, procedura de Dermalinfusion ofera si un drenaj limfatic bland prin exercitarea miscarilor specifice, facute cu ajutorul aplicatorul, la nivelul zonei de tratament.

vso2

Care sunt principalele indicatii?

• Hiperseboree (exces de sebum)
• Acnee retentionala – comedoane inchise si deschise (puncte albe si puncte negre)
• Pori dilatati, ten incarcat
• Piele aspra, rugoasa
• Cicatrici postacneice
• Linii si riduri fine
• Hiperpigmentari (post-inflamtorii, melasma, lentigo)
• Ten deshidratat, tern, lipsit de luminozitate

Ce zone se pot trata?

Tratamentul nu se limiteaza doar la fata si gat, procedura putand fi efectuata pentru multiple zone ale corpului (decolteu, brate, coapse, spate), inclusiv la nivelul zonelor sensibile de la nivel facial precum zona periorala si periorbitala.

Capetele reglabile ale aplicatoarelor permit terapeutului sa adapteze tratamentul in functie de tipul de piele.

Care este numarul minim de tratamente/sedințe necesare?

Numarul de sedinte difera in functie de indicatii si de zona tratata, in medie fiind necesare 3 sedinte, la un interval de 2 saptamani, urmate apoi de sedinte de intretinere.

De asemenea, exista posibilitatea de a efectua acest tratament in cadrul unui protocol combinat sau strict pentru o curatare in profunzime a pielii.

Care sunt beneficiile tratamentului cu Dermalinfusion?

In functie de indicatii putem aborda personalizat fiecare zona in parte, astfel incat intr-o singura sedinta sa putem targeta multiple indicatii.

Exfoliere delicata – revigoreaza si reinoieste tesutul
Extractia impuritatilor – curatare profunda a porilor
Drenaj limfatic – ajuta la detoxifierea tesutului
Efect de volumizare a pielii – timp de 72 de ore Imbunatatirea circulatiei – ajuta la hidratarea celulara si stimuleaza functiile pielii

Care este perioada de recuperare si ce reactii adverse pot aparea dupa tratament?

Imediat post procedura pot aparea urmatoarele reactii: senzatie de strangere temporara, eritem sau un usor edem. Aceste reactii se remit in cateva ore, in functie de sensibilitatea pielii, reintoarcerea la viata sociala nefiind conditionata.

Cand se vad rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile imediat, calitatea pielii fiind imbunatatita considerabil dupa prima sedintă de tratament.

Care sunt contraindicatiile tratamentului?

• acnee activa
• dermatita atopica, seboreica sau de contact (in puseu s sau in formele necontrolate terapeutic)
• telangiectazii/venectazii (fragilitate capilara)
• herpes activ, veruci pe zona de tratament (este necesara evitarealor
• foliculita activa

• arsuri solare sau cauzate de vant/frig, crapaturi, iritatii, rani deschise (bariera naturala a pielii este afectata)
• afectiuni medicale (diabet, tulburari ale sistemului imunitar, circulatie slaba)
• neoplazii cutanate pe zona de tratament (in prezent sau in antecedente)
• epilepsie

Cum se desfasoara tratamentul cu Dermalinfusion?

Tratamentul este efectuat in totalitate de catre medici dermatologi, in conditii de igiena corespunzatoare, dupa o consultatie in prealabil, pentru a stabilii obiectivele, pentru a vedea daca exista contraindicatii referitoare la efectuarea procedurii si pentru a discuta toate aspectele legate de terapie, evitand astfel informatiile eronate si asteptarile nerealiste. Fiecare pacient, in funtie de starea pielii si de istoricul sau medical, primeste un plan personalizat de tratament, alaturi de recomandarile necesare pre si post procedural.

Inainte de procedura are loc demachierea si curatarea corespunzatoare a pielii, urmata de o analiza a acesteia pentru a putea evalua calitatea pielii si pentru a putea stabilii un protocol de tratament personalizat. La finalul procedurii, la nivelul zonei de tratament, se aplica o masca calmanta 10 – 15 minute, urmata de aplicarea factorului de protectie solara. Puteti vedea o parte din rezultate pe paginile de Instagram, Facebook sau Tiktok ale Oestrogène Clinique.