Dr. Mariana Sturza este Medic Specialist Dermatovenerolog.

A absolvit facultatea de medicină și farmacie “ Nicolae Testemitanu” Chișinău, Republica Moldova, iar pregătirea în rezidențiat a desfășurat-o în cadrul secției de Dermatologie Oncologica, Departament Alergologie si Imunologie Clinica a Spitalului Universitar de Urgenta Elias, București.

Crede cu tarie ca frumusetea consta in simplitate si naturalete, iar sanatatea reflecta, de fapt, echilibrul nostru interior.

Pasionata de frumos si cu un simt estetic extrem de dezvoltat, dr. Mariana Sturza si-a perfectionat pregatirea de medic in dermatologie estetica la cursuri atat in tara, cat si in strainatate, pentru o abordare holistică a frumusetii.

Este membru in cadrul unor societati nationale, europene si internationale de renume precum: Societatea Romana de Dermatologie; Academia Europena de Dermatologie si Venerologie; Societatea Romana de Dermato – oncologie; International Dermoscopy Society; Societatea Europeană de Dermatologie Estetică și Cosmetică; Colegiul Medicilor din Romania.

In clinica noastra efectueaza tratamente precum: Tratamente injectabile cu toxina botulinica (botox), acid hialuronic, biostimulatori de colagen, Nanopore Stylus 2 (terapie cu microace = microneedling medical), PRX-T33, Peeling chimic, PRP (terapia vampir), Mezoterapie injectabila, Laser CO2, Laser vascular NdYAG si Electrocauterizare.

CURSURI, WORKSHOP-URI: